Studio Architetturale Didoné Comacchio House FB House FB New single dwelling in the Veneto countryside. The building consists of two staggered volumes, characterised by the asymmetric shape of the roof with skylights on the top part. The shape of the house derives from the study of the surrounding housing typologies. The distribution reflects the volumetric composition where one block is dedicated to the living space while the bedrooms are located in the other block. Progetto #: 39
Via dei Prati, 14 36027 - Rosà, Vicenza Italy
Studio Architettura Didoné Comacchio

House FB


Type
Residential

Place
Rosà VI

Year
2016

Status
In progress

New single dwelling in the Veneto countryside. The building consists of two staggered volumes, characterised by the asymmetric shape of the roof with skylights on the top part. The shape of the house derives from the study of the surrounding housing typologies. The distribution reflects the volumetric composition where one block is dedicated to the living space while the bedrooms are located in the other block.



image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9
image10
image11
image12
image13
image14
image15
image16
image17