Studio Architetturale Didoné Comacchio House EA House EA The project is a renovation of a 1960's dwelling through the addition of volumes which regularize the actual form.A linear porch runs along the border of the house, protecting the entrance and becoming the "regularizing tool" of the whole project.The open space at the ground floor is characterized by big glass walls looking into the private garden. The bedrooms and corridor at the second storey look towards the hillls surrounding the site through specific openings.           Progetto #: 22
Via dei Prati, 14 36027 - Rosà, Vicenza Italy
Studio Architettura Didoné Comacchio

House EA


Type
Residential

Place
Cornuda TV

Year
2015

Status
work in progress

The project is a renovation of a 1960's dwelling through the addition of volumes which regularize the actual form.

A linear porch runs along the border of the house, protecting the entrance and becoming the "regularizing tool" of the whole project.

The open space at the ground floor is characterized by big glass walls looking into the private garden. The bedrooms and corridor at the second storey look towards the hillls surrounding the site through specific openings.

          




image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9
image10
image11
image12
image13
image14
image15
image16